sobota 12. prosince 2009

Vypatlátor


      Společnost Mrkvošoust představila na výstavě "VY3" novou klávesnici pro mladou a takzvaně ,,vypatlanou generaci´´. Krom toho že tako tlávesnice obsahuje obvyklou sestavu znaků je osazená novou klávesou osazenou namísto klávesy Caps Lock. ,,Toto opatření bylo nutno udělat, z důvodů nově rostoucí vypatlanosti na internetu.´´ sdělil mluvčí společnosti Mrkvošoust pro Českou republiku.

     Na výstavě bylo též možnost vyzkoušet si tuto klávesnici v praxi. Náš redaktor si všimnul jedné české dívky která se náhodou přichomítla kolem a na prosbu naší redakce vyzkoušela napsat text v českém jazyce, aby mu ,,rozuměli´´i čtenáři z rodné kotliny. Nejdříve sme jí požádali ať napíše své jméno pomocí standartního nevypatlaného způsobu, a poté sme ji požádali ať stiskne klávesu ,,Vypatlátor´´ a napíše kratičkou recenzi pomocí zapnuté funkce ,,vypatlat´´.Citaci textu uvádí naše redakce zde:

     TH333DA ;P, yAAA k00ukAAAm yAk tHAk00wAAAHl3 w3CiiCzkA funguy3 yAk00 l00l° A H3l3 w00nA yAk00 n333nii Anii m00Ciinky DrAHAAA wiiiiiitH3 l00l° pr00StH3 tH00Dl3 Sii muSiiiiii k00upiitH kAzHD3y C0000l tH3yp3k A fSH3Cky Sup3r kAAAm00SHky C00 znAAAm° , *MUUUUCiNeČkyK* =)

     Pro vaše přeložení popř využití elektronické verze Vypatlátoru udává redakce odkaz na internetovou stránku:

E-Vypatlátor

E-Devypatlátor

 Tato stránka obsahuje programový překladač pro lidi kteří potřebují sdělit nějakou zprávyu svým Vypatlaným kamarádům ale nechtějí utrácet peníze za speciální klávesnici a nebaví je vymýšlet pomatené texty přímo z hlavy.

       Napopud redakce byla tato dívka označena za psychicky chorou a byla poslána z pragmatickému Psychologovi Dr.Psy. Nathanu Explosionovi. Dr.Psy. Nathan Explosion vzal stav této dívky na pováženou a zahájil nově oběvenou terapii hudbou kterou sám společně s jeho týmem kolegů vytvářejí. Společně se svým týmem kolegů  započali ihned s terapeutickým zákrokem. Naše redakce samozřejmě byla u toho a přinášíme vám tuto jedinečnou reportáž z ordinační Laboratoře.Shlédněte zde:



Doktor Explosion se vyjádřil k terapii těmito slovy:........Brutal......


Žádné komentáře:

Okomentovat